62. međunarodna konferencija industrije mesa (MeatCon2023) „Exploring current challenges and future perspectives in food and nutrition“, 1-4.10.2023., Kopaonik (hotel Grand).

62. međunarodna konferencija industrije mesa (MeatCon2023) „Exploring current challenges and future perspectives in food and nutrition“, 1-4.10.2023., Kopaonik (hotel Grand).

Poštovane kolege,

62. međunarodna konferencija industrije mesa (MeatCon2023) „Exploring current challenges and future perspectives in food and nutrition“, u organizaciji Instituta za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd biće održana od 1-4.10.2023. na Kopaoniku (hotel Grand).

Tokom prethodnih decenija, ova konferencija je uvek predstavljala forum za susrete i razmenu znanja i mišljenja između istraživača u oblasti bezbednosti hrane i eksperata iz industrije i zakonodavstva (državna uprava), članova profesionalnih udruženja i drugih entiteta koji dele zajednički interes u vezi sa postupcima i tehnologijama, kao i strategijama kontrole bezbednosti i kvaliteta hrane, uključujući ishranu.

Brz razvoj nauke i tehnologije u oblasti prerade hrane, bezbednosti i kvaliteta hrane, zaštite životne sredine i regulatornih okvira postavljaju potrebu za inter- i trans-disciplinarnim pristupom izazovima u lancu proizvodnje hrane. MeatCon2023 teži da ispuni takva očekivanja i inicira razvoj novih ideja i partnerstava u naučnoistraživačkom radu i transferu znanja ka industriji.

Program konferencije možete preuzeti na: http://meatcon.rs/wp-content/uploads/2023/09/MeatCon-Program-2023-PRINT-Final-27.09.2023.-KONACNO.pdf

Program konferencije možete preuzeti na: www.meatcon.rs

Facebook
Twitter
LinkedIn